Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.11.2019 22:01 - Още от 2009 салонът за еротични масажи Откровения е така отвратителен
Автор: otvratitelnost Категория: Изкуство   
Прочетен: 967 Коментари: 6 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 11.11.2009 02:09 - Сайтът Откровения с най-лоша слава от всички български сайтове според скромното ми лично мнение автор: apollon категория: Изкуство   image
прочетен: 23490 коментари: 64 гласове:  4
последна промяна: 16.01.2015 20:33
 
Изтърпявайки горчивият си опит да срещна истински живи вещери на словото, успях да ожъна горчивата реколта на присъствието си в този сайт. Ожънаха ме без причини, без дори да си вдигна главата. При това присъствието в един такъв любителски сайт за изкуство е обида за всеки един сериозен творец, неприемащ себе си в даден момент за аматьор, за което смятам, че изтриването ми от тези страници беше услуга. От тази гледна точка позициите на редакторите на сайта за отношение както строгата майка пасторка отглежда и гледа пастрока си, са направо безумни, колкото и аматьорски да е състава на творците там. Едно истинско безумие на противопоставяне срещу либерализма и личната свобода на всеки един от авторите членуващи в това подобие на сайт. Да не говорим, че общите условия са дискриминативни спрямо творбите на всеки един от творците. Да не говорим за близко интимните контакти между целия колектив на сайта, които вместо да пазят сайта си чист, допълнително въртят интриги с авторите и създават колосално творческо напрежение, от което гланите редакторки обичат да черпят сили.
Но върхът на сладоледа е когато редакторите на сайта, решат да те изтрия. Те трият не само автора, но и творбите му, което е недопустимо за който да и да е творчески сайт. Ако не са съгласни с една от творбите му, те могат просто да не я пуснат, но при положение, че всичките творби на даден автор са одобрени, при лично отношение от страна на редакторите към автора, могат да се изтрият всички творби. С други думи независимо, че творбите на автора веднъж са одобрени, при лично отношение от страна на редакторите те могат моментално да бъдат тотално изтрити. Ето така не е действал даже и Хитлер, който първо е трябвало да се допита до Гестапо, ако не е параноялна криза или във фаза, както се казва.
За разлика от Откровения, сайтът Сибир и Блог засега не търпят критика по отношение на дискриминацията, което дава надежди за устойчив растеж при тях. Но наскоро в Сибир изтриха всички качени видеа на автори, което също е дискриминация. Ето защо съветвам всички автори на музика и видео да се въоръжат с търпение за качване на своите творби в ю тюб - предимствата са следните - първо творбите ви имат неограничен и световен достъп, и второ - след дълга и продължителна рецензия и сеялка, видеото ви остава одобрено и запазено, при положение, че няма конфликт с авторски права на други творци. Така труда ви ще остане и няма да отиде на вятъра в една лична или пролична субективна цензура.
Сайтът води топ класациите по най-висок брой на дискриминирани и пропъдени творци от своите страници, като вместо това състава на главните редактори е непроменен, като изключим самоволно напусналата заради вътрешни интриги Павлина Павлова, по професия фелдшер. Останалата Мая Попова, смята себе си за поетеса и прилага своите собствени правила за естетика, морал и отношения спрямо хората.
И накрая, един съвет към начинаещите да се занимават задълбочено с изкуство - не отивайте в сайт Откровения, за да бъдат убити първоначалните ви чисти представи за изкуството, летете свободно и смело извън тези дискриминативни предели, където ще се опитат да ви внушат кое правилно и кое не, едва ли не ще ви внушат как трябва да взимате уроци при редакторите, за да станете добри творци. Нещо повече, никой сериозен творец, не е започнал развитието си под надзор, наставление и обсебващ кърмачески подход. Пазете се да не бъдете издухани от вятъра на творческата злоба.
image



Гласувай:
1



1. yotovava - Полигоре, ти си никой. И никой не се ...
08.11.2019 17:07
Полигоре, ти си никой. И никой не се вълнува от тебе. Това е.
цитирай
2. otvratitelnost - Брей! Ти например много се въл...
08.11.2019 18:37
Брей!
Ти например много се вълнуваш.
Щом ме видиш, и почваш да бълваш мръсотията си.
Пак ще ти повторя , всичко на тоя свят се връща и ти ще си го получиш, и то по най жестокия начин.
Вервай ми!
цитирай
3. yotovava - Разбира се, че се връща. неслучайно ...
08.11.2019 19:41
Разбира се, че се връща. неслучайно си персона нонграта и отвсякъде те трият. След всичките мръсотии, които си сътворил, това е. дори в Буквите не те искат.
цитирай
4. otvratitelnost - В Буквите отдавна не се публикува ...
08.11.2019 23:58
В Буквите отдавна не се публикува нищо.
Ама за сведение и в момента имам профили навсякъде.
Аре бързо ги открий и пращай депеша да ги трият.
цитирай
5. yotovava - Като е обида, ти що дириш там, м?
09.11.2019 08:06
При това присъствието в един такъв любителски сайт за изкуство е обида за всеки един сериозен творец, неприемащ себе си в даден момент за аматьор, за което смятам, че изтриването ми от тези страници беше услуга.
цитирай
6. yotovava - Твоето присъствие е продиктувано само от идеята да намериш начин да се свържеш с някого на лични и да му отровиш живота.
09.11.2019 08:08
otvratitelnost написа:
В Буквите отдавна не се публикува нищо.
Ама за сведение и в момента имам профили навсякъде.
Аре бързо ги открий и пращай депеша да ги трият.


Примери много - и вярвай ми, с годините хората преодоляват първоначалния срам и яд и са готови да разказват.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: otvratitelnost
Категория: Други
Прочетен: 28680
Постинги: 18
Коментари: 35
Гласове: 12
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031